+4037.205.58.82 [email protected]

O conferință despre cloud

Vara aceasta am realizat faptul că piața din România are nevoie de o conferință dedicată cloud computing-ului, unde atât managerii cât și oamenii tehnici pot învăța din bunele practici, dar și din provocările întâlnite în proiectele de migrare în cloud, respectiv unde să se dezbată miturile legate de migrarea în cloud.

Majoritatea companiilor simt deja nevoia agilității în afaceri pe care o oferă migrarea în cloud, și doresc totodată să beneficieze de reducerile de cost asociate.

Cu toate acestea, nu sunt mulți cei care înțeleg cu adevărat ce înseamnă cloud-ul, ce presupune o migrare de succes în cloud și în special cum ar putea să abordeze ei strategia de migrare.

Astfel s-a născut ideea de a organiza Conferința de Cloud, prima conferință din România dedicată exclusiv tehnologiei Microsoft cloud, ce propune soluții concrete și demo-uri în platforma Azure, abordarea corectă GDPR, dar și scenarii de utilizare Microsoft 365.

Conferința propune participanților două track-uri:

Track-ul de business, dedicat managerilor și persoanelor de decizie din cadrul tuturor companiilor interesate să afle cum Cloud-ul Microsoft poate să îi ajute prin reducerea costurilor, cresterea productivității, agilității și scalabilității organizațiilor pe care le conduc;

Track-ul tehnic, pentru profesioniștii IT interesați să învețe despre Microsoft Azure și să interacționeze cu experți din domeniu.

Agenda finală

Așteptăm participanții la prima ediție a Conferinței de Cloud cu 13 sesiuni tehnice și de business. Vizualizați agenda finală și citiți descrierile sesiunilor!

Speakerii conferinței

Sponsorii și partenerii Conferinței de Cloud

Participarea la Conferința de Cloud este gratuită. Mulțumim sponsorilor Microsoft Romania, COMPAREX Romania, ALEF Distribution ROVeeam Software, PwC Romania, AudioCodes și Yalos Solutions pentru că ni s-au alăturat și au făcut posibil acest lucru!

Get exclusive offers and the latest updates on our upcoming events

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This