Backup sau Disaster Recovery

Evitați costurile aduse de întrerupera funcționării infrastructurii și controlați costurile operaționale

N

Mențineți productivitatea angajaților și capacitatea afacerii Dvs. de a genera venituri evitând timpii morți generați de indisponibilitatea infrastructurii IT sau a soluției web

N

Preîntâmpinați situațiile în care compania Dvs. să rateze oportunități noi de business sau chiar riscul de a-și închide întreaga activitate din cauza perioadelor de nefuncționare

N

Asigurați respectarea noilor reglementări GDPR

Completați formularul alăturat, iar noi vă vom contacta pentru a descoperi împreună nevoile Dumneavoastră.

Începeți aici

Beneficii-cheie ale implementărilor de Backup sau Disaster Recovery

Ați experimentat situații în care soluția Dvs. web nu funcționa sau nu era online?

Aveți o soluție ERP / CRM sau alte soluții de linie de afaceri (LOB), care trebuie să funcționeze neapărat în timpul programului de lucru, însă din când în când se întâmplă să nu funcționeze corespunzător?

7

Aveți nevoie de o strategie de BCDR

BCDR implică lucrul cu Microsoft Cloud, datorită serviciilor sale de recuperare în caz de catastrofe și a serviciilor de înaltă disponibilitate deja incluse în ofertă.
*BCDR – Business Continuity and Disaster Recovery

Ați auzit despre atacurile cibernetice de răscumpărare, cum ar fi, de exemplu, WannaCry?

Vă este teamă că puteți pierde date relevante pentru afacerea Dvs. și de timpul petrecut în încercarea de recuperare?

7

Începeți cu Backup

Înainte de a vorbi despre o strategie de securitate, trebuie mai întâi să vă gândiți la Backup și, eventual, la un plan de redresare în cazul scenariilor de pierdere a datelor (date șterse accidental, partiție ștearsă, viruși etc.) sau dezastre (server distrus sau furat, harddisk stricat etc.).

În timp ce aproape 70% dintre manageri cred că organizația lor este “foarte pregătită” să își revină în urma unui atac cibernetic sau dezastru, mai puțin de 50% dintre profesioniștii IT din aceleași companii au împărtășit sentimentul de pregătire.

Protejați activele critice afacerii Dvs. de întreruperi majore

indiferent dacă este vorba de o eroare umană neintenționată sau una malicioasă, o defecțiune hardware sau un dezastru natural

Analiza inițială

Vom începe cu o discuție gratuită pentru a face o analiză inițială a stării actuale și a nevoilor Dvs.

După această primă conversație, vom reveni cu o strategie pentru a vă atinge nevoile de business în ceea ce privește backup sau disaster recovery .

Tot în cadrul aceastei faze, vom oferi și o estimare a costurilor și efortului pentru atingerea obiectivelor discutate.

Implementarea de Backup sau Disaster Recovery

Planul IT de redresare în caz de catastrofe / backup va fi elaborat în raport cu planul de continuitate a afacerii, stabilind prioritățile și obiectivele privind timpul de recuperare. Vom dezvolta strategii de recuperare a tehnologiei pentru a restaura, în timp util, hardware-ul, aplicațiile și datele.

Servicii post-implementare (Opțional)

Odată ce configurația de backup sau implementarea revenirii din situații de dezastru este terminată și aveți un proces BC & DR performant și funcțional în cadrul companiei Dvs., putem oferi în continuare suport 24/7/365, depistarea și rezolvarea problemelor, identificarea cauzei care a generat problemele respective, precum și acțiuni corective. Acest serviciu este flexibil și se poate alege între asistență bazată pe abonament sau la cerere.

De asemenea, după implementarea inițială, dacă veți avea nevoie de consiliere suplimentară sau o strategie îmbunătățită pentru a continua consolidarea procesului de BC & DR, vă oferim consultanță la cerere.

Subscripții Microsoft Azure, VS & VSTS

Oferim un set cuprinzător de servicii, printre care și subscripții de Microsoft Azure, Visual Studio (VS) și Visual Studio Team Services (VSTS), astfel încât să nu fiți nevoiți să le achiziționați și administrați Dvs. Unul dintre beneficiile principale ale Microsoft Azure este că plătiți doar pentru ceea ce utilizați. Este un model de tip pay-as-you-go, model care nu implică plăți în avans sau un contract pe mai mulți ani.

Aproape fiecare afacere trebuie să se asigure că păstrează soluțiile și datele în siguranță și disponibile, chiar și în timpul perioadelor planificate sau neplanificate de nefuncționare. Prin urmare, companiile devin din ce în ce mai conștiente de necesitatea de a-și proteja activele critice de la întreruperile majore, indiferent dacă vorbim despre eroari umane neintenționate sau malicioase, erori de hardware sau un dezastru natural.

Deoarece backup-ul joacă un rol foarte important pentru fiecare organizație, rezultatele studiului BCDR 2016 indică o deconectare alarmantă între manageri și profesioniștii IT când ne raportăm la modul în care organizațiile lor a fost pregătite să facă față, cu adevărat, unui dezastru sau pierderilor de date.

În timp ce aproape 70% dintre manageri cred că organizația lor este “foarte pregătită” să își revină în urma unui atac cibernetic sau al unui dezastru, mai puțin de 50% dintre profesioniștii IT din aceleași companii au împărtășit sentimentul de pregătire.

Orice profesionist IT va confirmă faptul că dezastrele IT se întâmplă. Este mai mult o problemă de “când” mai degrabă decât “dacă”, indiferent că este vorba de defecțiune hardware, atacuri cibernetice sau un alt tip de dezastru.

Un fapt este sigur: întreruperile / dezastrele afectează în mod regulat afacerile.

Evitați costurile mari cauzate de întreruperea funcționării afacerii Dvs. și controlați costurile operaționale

Completați formularul de mai jos, iar noi vă vom contacta pentru a descoperi împreună nevoile Dvs.

Pin It on Pinterest