+40 256 706 057 [email protected]

Video gratuit

Strategia de cloud: aspecte de luat in considerare inainte de migrare

Scopul acestui video este să înțelegeți care ar trebui să fie abordarea strategică pentru un proiect de migrare, atât la nivel de soluție, cât și la nivel de companie. Există mai multe lucruri de luat în considerare, nu toate fiind aspectele tehnice, de exemplu aspectele financiare, resursele umane, partea comercială etc.

Această sesiune se bazează pe experiența lui Mihai de peste 8 ani de proiecte de dezvoltare Azure și pe migrarea companiilor către cloud-ul Microsoft (Azure, Office 365, EM + S).

Mihai Tătăran

Azure MVP

Mihai Tătăran este General Manager al Avaelgo, companie care are ca obiect de activitate consultanță și training IT, dezvoltarea de soluții custom, suport și mentenanță de infrastructură IT, fiind unul din cei mai cunoscuți parteneri Microsoft pe soluții de Cloud din România. Mihai este Microsoft Regional Director, Microsoft Azure MVP, Microsoft Azure Insider și Microsoft Certified Professional.

Mihai este, de asemenea, co-organizatorul evenimentului de comunitate premium orientat pe tehnologie din România – ITCamp România.

Pin It on Pinterest