+4037.205.58.82 [email protected]

Video gratuit

Strategia de Cloud
Aspecte de luat în considerare… înainte de migrare

Urmărește acest video ca să înțelegi care ar trebui să fie abordarea strategică pentru un proiect de migrare, atât la nivel de soluție, cât și la nivel de companie. Există mai multe aspecte de luat în considerare, nu toate fiind aspectele tehnice, de exemplu aspectele financiare, resursele umane, partea comercială etc.

Această sesiune se bazează pe experiența lui Mihai de peste 8 ani de proiecte de dezvoltare Azure și pe migrarea companiilor către cloud-ul Microsoft (Azure, Office 365, EM + S).

powered by Typeform

Mihai Tătăran

Microsoft Regional Dicretor,
Azure MVP

Mihai Tătăran este General Manager al Avaelgo, companie care are ca obiect de activitate consultanță și training IT, dezvoltarea de soluții custom, suport și mentenanță de infrastructură IT, fiind unul din cei mai cunoscuți parteneri Microsoft pe soluții de Cloud din România. Mihai este Microsoft Regional Director, Microsoft Azure MVP, Microsoft Azure Insider și Microsoft Certified Professional.

De asemenea, Mihai este, co-organizatorul evenimentului de comunitate premium orientat pe tehnologie din România – ITCamp România.

Pin It on Pinterest