+4037.205.58.82 [email protected]

Strategia de securitate cibernetică

Asigurați siguranța și protecția afacerii Dvs.

N

Protejați-vă afacerea împotriva amenințărilor cibernetice interne și externe

N

Cunoașteți și aplicați strategiile și politicile de bune practici care vi se potrivesc cel mai bine și care vor crește gradul de rezistență în calea atacurilor afacerii Dvs.

N

Îmbunătățiți “sistemul imunitar” al organizației Dvs. și transformați securitatea informatică într-unul dintre avantajele Dvs. competitive

N

Respectați noua reglementare GDPR, minimizați riscul amenzilor potențiale și evitați pierderile care ar putea fi generate de un atac cibernetic.

Completați formularul alăturat, iar noi vă vom contacta pentru a descoperi împreună nevoile Dumneavoastră.

How much will it cost

Error: Contact form not found.

<!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] -->

Obțineți un ecosistem solid în domeniul securității informatice în cadrul companiei Dvs.

Fiecare organizație trebuie să aibă o viziune și o strategie de securitate cibernetică pe termen lung.

Analiza inițială

În această primă fază, vom purta o conversație pentru a face o analiză inițială a stării actuale a securității informatice în cadrul companiei Dvs.

Training personalizat

Bazându-ne pe descoperirile noastre din timpul analizei inițiale, putem oferi echipei Dvs. instruire personalizată pentru a acoperi deficitul de cunoștințe.

Training-ul poate varia între una sau cinci zile, fiind un curs personalizat în domeniul informării în domeniul securității informatice, iar durata exactă a acestuia poate fi ajustată în funcție de necesitățile Dvs. Acest tip de instruire oferă o opțiune foarte convenabilă și rentabilă pentru ca echipă dvs. să învețe ceea ce este necesar pentru o pentru implementare de succes a strategiei de securitate cibernetică. Fiind un training personalizat, veți beneficia de discuții și exemple relevante pentru organizația dvs.

Evaluări de securitate în cadrul companiei Dvs. (Opțional)

O evaluare a securității locațiilor companiei Dvs., reprezintă o examinare a securității globale a infrastructurii organizației Dvs. și oferă o privire detaliată asupra tuturor aspectelor legate de securitatea locației / locațiilor. Are rol de a identifica orice slăbiciune și găsește noi modalități de a reduce costurile.

Evaluări de securitate automate și manuale

Rezultatul evaluărilor constă într-un raport care conține rezumatul tuturor constatărilor și recomandărilor (riscuri, amenințări și vulnerabilități găsite), incluzând, de asemenea, recomandări privind cel mai bun mod de abordare a problemelor de securitate găsite.

Suport tehnic

După livrarea raportului de evaluare a securității, putem oferi suport de securitate, rezolvarea, identificarea și analizarea cauzelor care generează problemele, precum și acțiuni corective. Puteți alege între asistență bazată pe abonament sau la cerere.

Consultanță continuă în domeniul securității informatice

Dacă aveți nevoie de sfaturi suplimentare sau de îmbunătățirea strategiei Dvs. de securitate cibernetică, vă oferim consultanță și instruire la cerere.

Indiferent de domeniul de activitate al companiei Dvs. , tehnologia nu mai poate fi privită ca fiind opțională, sau ceva “frumos de avut”. Tehnologia reprezintă unul dintre factorii de bază ai activităților de zi cu zi a majorităților companiilor, și ar trebui să fie protejate în consecință. Atacurile cibernetice recente, creșterea frecvenței și a gravității lor indică faptul că securitatea informatică nu mai poate fi privită doar ca o preocupare a departamentului IT, ci trebuie integrată în analiza de risc a organizației Dvs.

O strategie eficientă de securitate cibernetică trebuie să țină seama de întregul context al afacerii, începând cu înțelegerea modului în care securitatea informatică ajută și susține activitatea companiei, dar și cum riscul atacurilor cibernetice afectează operațiunile organizației Dvs. Când este bine gândită și implementată, securitatea cibernetică acționează ca un “sistem imunitar” pentru organizația Dvs.

Asigurați siguranța și protecția afacerii Dvs.

Completați formularul de mai jos, iar noi vă vom contacta pentru a descoperi împreună nevoile Dvs.

Error: Contact form not found.

<!-- [et_pb_line_break_holder] -->

Pin It on Pinterest