+4037.205.58.82 [email protected]

Scanarea și evaluarea vulnerabilităților

Găsiți vulnerabilitățile din infrastructura Dvs.

N

Identificați vulnerabilitățile de securitate din mediul dvs. IT​​​

N

Descoperiți punctele de acces la sistemele Dvs. critice și evidențiați căile de atac

N

Eliminați vulnerabilitățile critice pentru cele mai valoroase resurse

Completați formularul alăturat, iar noi vă vom contacta pentru a descoperi împreună nevoile Dumneavoastră.

How much will it cost

Error: Contact form not found.

<!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] -->

Determinați și preveniți vulnerabilitățile majore de securitate

Scanarea și depistarea vulnerabilităților este primul pas pentru ca o organizație să identifice vulnerabilitățile de securitate din mediul său și să evalueze nivelul său de expunere la atacurile cibernetice.

Analiza inițială

Vom începe cu o discuție gratuită pentru a face o analiză inițială a stării actuale și a nevoilor Dvs. de scanare a vulnerabilităților web și a infrastructurii.

Raportul scanării automate de vulnerabilități

Depistarea și evaluarea vulnerabilităților se realizează prin utilizarea unui software specializat, precum Nessus sau Acunetix, pentru a scana o gamă de adrese IP de vulnerabilități cunoscute. Rezultatul scanării reprezintă un raport care enumeră toate vulnerabilitățile găsite și indică severitatea evaluată a fiecărei vulnerabilității găsite, dar și primi pași recomandați de remediere.

Servicii post-implementare (Opțional)

După livrarea rapoartelor de scanare a vulnerabilităților, putem oferi în continuare suport 24/7/365, depistarea și rezolvarea problemelor, identificarea cauzei care a generat problemele respective, precum și acțiuni corective. Acest serviciu este flexibil și se poate alege între asistență bazată pe abonament sau la cerere.

De asemenea, dacă veți avea nevoie de consiliere suplimentară sau o strategie îmbunătățită pentru securitate și securitate cibernetică, vă oferim consultanță la cerere.

Majoritatea organizațiilor se bazează probabil pe un număr mare de aplicații software pentru a-și face disponibile seriviciile către clienți, dar și intern în raport cu angajații. Cele mai multe dintre aceste aplicații sunt disponibile prin browsere web, dispozitive mobile și chiar API-uri personalizate. Prin urmare, companiile ar trebui să trateze securitatea aplicațiilor web nu doar ca o prioritate, ci ca și o cerință fundamentală.
Scanarea, fiind în mare parte automată, deci ușor predispusă să rateze anumite lucruri sau să furnizeze rezultate fals-pozitive, descoperă de cele mai multe ori 80-90% din cele mai comune și răspândite tipuri de vulnerabilități, permițându-vă să abordați rapid și eficient cele mai importante probleme de securitate.
De cele mai multe ori, simpla rularea a unei scanări pentru descoperirea vulnerabilităților nu este suficientă. Trebuie să acordați prioritate și să remediați vulnerabilitățile găsite cât mai repede posibil.

Identificați amenințările și lacunele de securitate IT din infrastructura Dvs.

Faceți primul pas pentru a vă securiza afacerea
Completați formularul de mai jos, iar noi vă vom contacta pentru a descoperi împreună nevoile Dvs.

Error: Contact form not found.

<!-- [et_pb_line_break_holder] -->

Pin It on Pinterest