+4037.205.58.82 [email protected]
Servicii de migrare în Microsoft Azure

Migrarea soluțiilor existente în Cloud cu “Lift and Shift”

N

Eliminați timpii în care soluția Dvs. nu este funcțională, dar și performanța slabă a acesteia

N

Creșteți în mod eficient – utilizați Cloud-ul pentru a vă optimiza costurile, reducând sau eliminând costurile asociate achiziționării și întreținerii hardware-ului și plătiți numai pentru ceea ce utilizează soluția dvs.

N
Recuperarea ușoară a datelor în cazul scenariilor de pierdere a datelor (date șterse accidental, partiție ștearsă, viruși etc.) sau dezastre (server distrus sau furat, harddisk stricat etc.)

Completați formularul alăturat, iar noi vă vom contacta pentru a descoperi împreună nevoile Dumneavoastră.

Începeți aici

Error: Contact form not found.

<!-- [et_pb_line_break_holder] -->

Beneficii-cheie ale migrării în Cloud cu Lift-and-Shift

Ați experimentat situații în care soluția Dvs. web nu funcționa sau nu era online?

Aveți o soluție ERP / CRM sau alte soluții de linie de afaceri (LOB), care trebuie să funcționeze neapărat în timpul programului de lucru, însă din când în când se întâmplă să nu funcționeze corespunzător?

7

Migrarea în Cloud simplifică lucrurile pentru dvs. și echipa Dvs.

Prin automatizarea procesului de backup, eliminați nevoia de a angaja persoane pentru administrarea infrastructurii de backup.

Preferați să vă concentrați asupra afacerii Dvs. în loc să gestionați infrastructura IT?

Ați avut vreo experiență neplăcută cu furnizorul de servicii IT?

7

Efort redus, costuri mai mici

În Microsoft Azure, munca administrativă este mult redusă comparativ cu mediul local. De asemenea, ajută la menținerea costurilor în buget, ne mai fiind nevoie să investiți sume mari în servere și licențe. Printr-un abonament lunar vă puteți bucura de servicii eficiente și consolidate, permițându-vă să vă concentrați pe cele mai importante aspecte ale afacerii Dvs.

Doriți să plătiți doar pentru ceea ce folosiți?

Aveți nevoie ca soluția Dvs. să ruleze doar în timpul programului de lucru?

7

Plătiți doar pentru ce utilizați

Cu Microsoft Azure, este posibil să plătiți doar pentru cât de mult soluția Dvs. rulează / consumă.
În plus, nu aveți nevoie de o investiție în avans în hardware – pur și simplu închiriați infrastructura de care aveți nevoie, când și pentru cât timp este necesară.

Migrați simplu și fără bătăi de cap în Microsoft Cloud:

Analiza inițială

Vom începe cu o discuție gratuită pentru a face o analiză inițială a stării actuale și a nevoilor Dvs. După această primă conversație, vom reveni cu o strategie pentru a vă atinge nevoile de business în ceea ce privește migrarea în Cloud.

Tot în cadrul aceastei faze, vom oferi și o estimare a costurilor și a efortului pentru atingerea obiectivelor discutate.

Migrarea efectivă / POC în Microsoft Cloud (IaaS sau PaaS, în funcție de concluziile analizei)

Este necesară o vastă experiență tehnică pentru setarea mediului, dimensionarea corectă a livrabilului și asigurarea că soluția este migrată corect, astfel încât să nu existe niciun obstacol în buna funcționare a soluției în Cloud. Odată ce soluția este în Cloud, trebuie administrată și urmărită în mod constant pentru a fi asigurată funcționarea ei optimă. Ca furnizor de servicii, suntem aici pentru a elimina această sarcina de a vă menține infrastructura din Cloud, astfel încât să vă puteți concentra asupra aspectelor afacerii Dvs. care, de fapt, adaugă un plus de valoare business-ului Dvs.

Servicii post-implementare (Opțional)

După finalizarea cu succes a migrării cu Lift and Shift, putem oferi în continuare suport 24/7/365, depistarea și rezolvarea problemelor, identificarea cauzei care a generat problemele respective, precum și acțiuni corective. Acest serviciu este flexibil și se poate alege între asistență bazată pe abonament sau la cerere.

În cazul în care aveți nevoie de sfaturi suplimentare sau de o strategie de continuare a migrării în Cloud, vă oferim servicii de consultanță la cerere.

Subscripții Microsoft Azure

Oferim un set cuprinzător de servicii, printre care și subscripții de Microsoft Azure, astfel încât să nu fiți nevoiți să le achiziționați și administrați Dvs. Unul dintre beneficiile principale ale Microsoft Azure este că plătiți doar pentru ceea ce utilizați. Este un model de tip pay-as-you-go, model care nu implică plăți în avans sau un contract pe mai mulți ani.

Pentru companiile care încep tranziția către Cloud, migrarea aplicațiilor existente la o infrastructură de tipul Infrastructure-as-a-Service (IaaS), printr-o Lift and Shift reprezintă o abordare comună: migrarea replică soluția existentă în Cloud, fără nicio reproiectare.

Începând cu pași mici și înțelegând toate dependențele dintre soluții, servicii și componentele din Cloud, ajută să determinați ce parte să migrați mai întâi și, de asemenea, dacă există și alte părți care ar trebui să migreze în același timp.

Încercați să migrați soluțiile web și infrastructura existentă la Cloud, fără bătăi de cap?

Completați formularul de mai jos, iar noi vă vom contacta pentru a descoperi împreună nevoile Dvs.

Error: Contact form not found.

<!-- [et_pb_line_break_holder] -->

Pin It on Pinterest