+4037.205.58.82 [email protected]

Dev/Test cu Microsoft Azure

Livrează mai rapid folosind cele mai bune practici de dezvoltare și testare

N

Creșteți viteza de livrare a feature-urilor și cea a software-ului prin mecanismul de integrare continuă / livrare continuă

N

Îmbunătățiți timpul de răspuns față de clienți cu ajutorul uneltelor de monitorizare și de auto-remediere.

N

Reduceți erorile de gestionare a infrastructurii și eforturile inter-organizaționale cu ajutorul automatizării infrastructurii

Oferta noastră:

Analiza inițială: începând de la 640 EUR* + TVA / cost inițial
Pachet suport lunar: începând de la 120 EUR* + TVA / lunar
AZURE SUBSCRIPTION: începând de la 50 EUR* + TVA / lunar
*În funție de dimensiunea și complexitatea proiectului

Află cât te costă

Error: Contact form not found.

<!-- [et_pb_line_break_holder] -->

Beneficii-cheie ale Dev/Test cu Microsoft Azure

Z

Microsoft Azure vă ajută să accelerați ciclul dezvoltării software datorită capacității sale de a crea diverse medii bazate pe template-uri.

Z

Gândiți-vă la Infrastructure as Code: programatorii devin mai implicați în definirea configurației și echipele de operațiuni se implică mai devreme în procesul de dezvoltare.

Z

Declarați un șablon Azure Resource Manager (ARM) care descrie mediul dvs., iar apoi reutilizați-l oricând și ori de câte ori aveți nevoie de el pentru alte implementări.

Z

Specificați cu ușurință cerințele prealabile pentru toate mașinile din mediul dvs. utilizând PowerShell Desired State Configuration (DSC).

Obțineți un pipeline de integrare continuă cu Dev/Test în Azure

Dev/Test aduce nu doar avantaje tehnice, ci și avantaje culturale și de business:

Analiza inițială

Vom începe cu o discuție gratuită pentru a face o analiză inițială a stării actuale și a nevoilor dvs.

După această primă conversație, vom reveni cu o strategie pentru a vă atinge nevoile de business în ceea ce privește integrarea și livrarea continuă în procesul dvs. de dezvoltare software.

Tot în cadrul aceastei faze, vom oferi, și o estimare a costurilor și efortului pentru atingerea obiectivelor discutate.

Training personalizat

Bazându-ne pe descoperirile noastre din timpul analizei inițiale, putem oferi echipei dvs. instruire personalizată pentru a acoperi deficitul de cunoștințe.

Training-ul poate varia între una sau două zile, însă durata exactă a acestuia poate fi ajustată în funcție de necesitățile Dvs. Acest tip de instruire oferă o opțiune foarte convenabilă și rentabilă pentru ca echipă dvs. să învețe bazele a tot ce este necesar pentru o adoptare de succes a Dev/Test. Fiind un training personalizat, veți beneficia de discuții și exemple relevante pentru organizația dvs.

Implementarea soluției Dev / Test

Întregul pipeline de Continuous Integration & Deployment va fi implementat împreună cu Avaelgo.

Vom gestiona activitățile de transformare Dev/Test și vom automatiza task-urile de integrare, testare și livrare.

Suport tehnic post-livrare (Opțional)

Odată ce implementarea s-a încheiat și aveți un proces Dev/Test implementat cu succes și funcțional în cadrul companiei dvs., putem oferi suport 24/7/365, identificarea și rezolvarea problemelor, analiza cauzelor care generează problemele rezolvate, precum și acțiuni corective. Puteți alege între asistență bazată pe abonament sau la cerere.

Training post-implementare (Opțional)

Ca și completare a instruirii inițiale, echipa dvs. ar putea să aibă nevoie de o pregătire suplimentară pentru ca să continue să își solidifice și extindă cunoștințele dobândite, astfel încât să îi ajute să-și atingă potențialul maxim în ceea ce înseamnă Dev/Test. Recomandăm training personalizat, la cerere.

Subscripții Microsoft Azure, VS & VSTS

Oferim un set cuprinzător de servicii, printre care și subscripții de Microsoft Azure, Visual Studio (VS) și Visual Studio Team Services (VSTS), astfel încât să nu fiți nevoiți să le achiziționați și administrați Dvs. Unul dintre beneficiile principale ale Microsoft Azure este că plătiți doar pentru ceea ce utilizați. Este un model de tip pay-as-you-go, model care nu implică plăți în avans sau un contract pe mai mulți ani.

Pipeline-ul de Dev/Test, automatizare și livrare continuă

Ce poate însemna pentru afacerea dvs.:

Prin accelerarea ciclului de dezvoltare software se scurtează timpul în care noile feature-uri / update-urile sunt oferite clienților finali
Îmbunătățirea frecvenței de implementare a task-urilor, oferind echipelor dvs. medii Dev/Test repetabile, rapid și ușor de setat
Reducerea drastică a incidentelor de producție și reducerea timpului dintre fix-uri
Îmbunătățirea timpului de recuperare / revenire la versiuni anterioare

Livrează mai rapid cu Dev/Test în Azure

Află cât te costă

Error: Contact form not found.

<!-- [et_pb_line_break_holder] -->

Pin It on Pinterest